петък, 28 януари 2011 г.

Продуктите на Strimex Sports Nutrition, Германия

Продуктите на Strimex са вече в България благодарение на Body Fan. Опитайте невероятната гама от първокласни продукти.

Гаранция за високо качество

Нашата цел е да развиваме и да предлагаме ефективни висококачествени продукти. STRIMEX продуктите се разработват от професионални спортисти, формулите са на квалифицирани специалисти по хранене, а самите продукти са тествани от фармацевтични химици. Редовни лабораторни тестове, проведени от независими диетолози гарантират висок стандарт за качеството на всички продукти, произвеждани от Strimex. Друга цел е достигането на водеща позиция в областта на научните изследвания и разработване на продукти за спортното хранене.





Нашата компания и служители са доволни

Нашата компания поставя голям акцент върху запазване на персонала, при условие за изпълнение на техните задължения. Да се гарантира личностна реализация и признание на работното място е жизнено важно за нашата компания. Ние мотивираме и обучаваме на нашите служители, което създава основа за постигането на общите цели.

Силен международен статут и присъствие на световния пазар.

За да се засилят нашите позиции на световния пазар се стремим да създадем и поддържаме бизнес отношения в страната и чужбина. Заедно ние търсим нови контакти с дългосрочни перспективи за по-нататъшно сътрудничество, с цел да се издигне STRIMEX до върхово ниво.

Магазин Bodyfan в България е уважаван вносител и ексклузивен представител на Strimex за българия.

2 коментара:

  1. There is noticeably a bunch to know about this. I feel you made some nice points in features also.

    ОтговорИзтриване
  2. I'm extremely impressed with your writing talents well with the layout in your blog. Is that this a paid theme or did you customize it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it is uncommon to peer a great weblog like this one today..

    ОтговорИзтриване