четвъртък, 7 април 2011 г.

Gela force - Strimex

Gela force заздравява и укрепва съединителната тъкан, сухожилията, ставите и ускорява процеса на възстановяване.

Колаген хидролизатът на Strimex е основна съставна част при поддържането на здрава съединителната тъкан. Приемът е необходим за заздравяване и подсилване на връзките между сухожилията и мускулите, които са изложени на голямо натоварване. Този вид протеин е най-важната съставка за всички атлети като се започне с вдигане на тежести, борба, бодибилдинг и се стигне до леката атлетика и екстремните спортове.

Колаген хидролизат предотвратява късане на съединителната тъкан, облекчава спазми в рамената и гърба и възпаления на ставите. В същото време процесът на възстановяване ще се ускори забележимо. Gela force заздравява костната структура, сухожилията, предпазва съединителната тъкан.

Също така тези специални колагенови протеини са отговорни за състоянието на коса, кожа и нокти, което го прави особено привлекателен за жените. Колаген хидролизат успешно се използва в медикаментозно лечение.

Приемайте 10 гр. Gela force със 100 мл вода сутрините или вечерите, също така по време на тренировка, ако имате проблеми със ставите.

Gela force може да се комбинира с всички видове суплементи.

Вкус - Малина

ПОРЪЧАЙ << 500g за 28 лева

Няма коментари:

Публикуване на коментар