петък, 28 януари 2011 г.

Trans-form – брилянтен по всички показатели

"Transform-мирай" тялото си! Strimex Trans-Form

Представената в Strimex Trans-form формула е с високо качество и действа мощно в трупането на мускули, като тя е без реална конкуренция в областта на спортното хранене. Стримекс изгради своето име на пазара на хранителни добавки, използвана от силови атлети и културисти, които стриктно държат на състава и качеството. Trans-form намира приложение за осезаемо увеличение на мускулната сила, трупането на мускулна маса и повишаване на издръжливостта при тренировки.

Креатиновата матрица в Strimex trans-form взаимодейства с мускулите след тежка тренировка или физическо натоварване и оптимизира възстановяването на мускулната тъкан и нейния растеж. Много от потребителите описват опита си с тази магическа хранителна добавка, както едно ново измерение в трнировъчния процес с удивителни революционни резултати.





Но това решение, всеки спортист трябва да направи сам за себе си. Едно нещо, което може да се каже със сигурност е : Тренировките в комбинация с редовна употреба на тази добавка ще бъде много по-ефективно, а резултатите по-трайни, отколкото без нея. Бързите резултати ще бъдат на лице, разбира се, защото, с по-високата издържливост и по-усилени тренировки естествено ще дойдат и повече мускулна маса.

Иновативната комбинация от ценни съставки като таурин, рибоза, креатин и глутамин също така гарантира, че преждевременната умора може да бъде предотвратена. Тауринът също така освежава, така че не само мускулите се предпазват от умора, но и духа! Друг изключително важен факт е, че мускулите растат паралелно, благодарение на уникалната комбинация от важни съставки в Trans-form.

1 коментар: