събота, 16 октомври 2010 г.

Какво не знаем за Dibencozide

Какви други наименования за Dibencozide са известни?

Какво е Dibencozide?

Как Dibencozide работи?

Има ли опасения за безопасността му?

Има ли някакви взаимодействия с медикаменти?

Какви са препоръките за дозиране?

Dibencozide е познат като Adenosylcobalamin, Cobalamin ензим, Cobamamide, Коензим В12, коензим В12, коензим В-12, коензим В-12, Dibencozida. Dibencozide е форма на витамин В12 Витамин В12 е важен за химични реакции в организма. В12 най-често се среща под формата на таблетки, и може да загуби свойства по време на съхранението.





Има достатъчно доказателства за да оценим ефективността му. Употребява се при хора без дефицит на витамин В12, за стимулиране на белтъчната обмяна, увеличаване на мускулната маса и сила, повишаване на умствената концентрация, депресия, тревожност, пристъпи на паника, както и други приложения. Dibencozide е безопасен за повечето хора. Няма сведения за нежелани реакции.



Препоръки за дозиране за Dibencozide - В подходящата доза dibencozide зависи от много фактори като възрастта на използшащия го, здравословното му състояние, както и няколко други условия. Имайте предвид, че природните продукти, въпреки че са тествани, трябва да се приемат след консултация с лекар или фармацевт. Преди употреба прочетете указанията за употреба.

Да не се използва при бременност или кърмене.

ПОРЪЧАЙ << 100 капс. за 32 лева

Няма коментари:

Публикуване на коментар